+905336047707 +905339485742

Oto Yedek Parça Ürünleri Online Satış

 

ÜRÜN GRUPLARI          Tümünü Aç


GİZLİLİK POLİTİKASI SAYFASI  

Sitemiz içerisinde siparis ve satis islemlerinin takibi, ödeme islemlerinin tamamlanmasi ile paralel olarak yürütülmektedir. Firmamizin tüm sistemi web tabanlidir. Böylece kullanicilarin taninmasi ve veri güvenliklerinin onaylanmasi islemi hizla gerçeklesir.

Müsterilerimiz siparisleri esnasinda vermis olduklari bilgileri istedikleri zaman düzenleme ve güncelleme haklarina sahiptirler.

Müsterilerimize ait kisisel ve gizli bilgilerin tümü, güvenli elektronik sistemlerde standartlara uygun olarak saklanmaktadir. Bu bilgiler, yetki sahibi Firmamiz personeli disinda kimse tarafindan görülemez. Mevcut T.C. kanunlari ve uluslararasi kanunlar çerçevesinde olusan zorunlu durumlarda ise söz konusu bilgilere, kullanici onayi altindaki bir sistem üzerinden ulasilabilir.

Firmamiz, müsterilerinden derledigi bu kisisel ve hassas bilgileri, kullanici onayi olmaksizin hiçbir isim altinda, hiçbir nedenle ve hiçbir muhatap nezdinde açiklamamayi, söz konusu bilgileri üçüncü sahislarla paylasmamayi ve hiçbir surette kötüye kullanmamayi taahhüt eder.

Siparis esnasinda verilen kisisel ve kurumsal bilgiler bu sistem disinda bir islem için kullanilmayacaktir.

Ayrica güvenlik nedeni ile sitede yaptiginiz islemlerde kullanmis oldugunuz bilgisayara ve baglantiya ait kaynaklar (ip numarasi) kaydedilmektedir.

Firmamiz, en gelismis güvenlik sistemleri ile korunmakta ve alisveris yapanlar için yüzde yüz güvenlik saglama konusunda önlemler almaktadir.

Firmamiz müsterilerinin kisisel bilgilerine, siparis bilgilerine ve tüm diger hassas bilgilerine Firmamiz personeli de dahil olmak üzere, hiçbir üçüncü sahis, izinsiz erisemez

Kredi karti ile yapacaginiz islemlerde kartiniza ait hiç bir bilgi sistemimizde saklanmamktadir.


Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Opar Gida Turizm Otomotiv San. ve Tic.Ltd.Sti

Ana Sayfa  | Hakkımızda  | Kampanyalar  | Ürünler  | Üye İşlemleri  | Duyurular  | İletişim  

Satış ve İade Koşulları

Teslimat Şartları

Garanti ve İade Şartları

Gizlilik Politikası

Üyelik İşlemleri

Yeni Üye Kaydı

Üye Girişi

Şifre Hatırlatma

Bilgi Güncelleme

Sipariş İşlemleri

Alışveriş Sepetim

Sipariş Takibi

Banka Hesap Numaraları

Opar Gida Turizm Otomotiv San. ve Tic.Ltd.Sti

Eski edirne asfalti no1 561/562 Bayrampasa Istanbul Türkiye

Tel : +905336047707 +905339485742

Fax: 02125455532